Sandero

Sandero


Aktualne ponudbe za nakup vozila Dacia Sandero

Odpeljite svoj Dacia Sandero po ugodni ceni!
Dacia Sandero ponudba

Aktualna ponudba vozil

Sandero že za 13.490€
  • z bonusom ob financiranju v višini 800€;
  • s 6 leti jamstva.
Dacia Sandero ponudba

Aktualna ponudba Fleksi

Sandero že za 79€ na mesec s pologom 5.565€
  • s fiksno obrestno mero 3,99%;
  • s 6 leti jamstva.
PODROBNI PODATKI O PORABI GORIVA IN EMISIJAH

Poraba pri mešanem ciklu: 5,1 - 7,8 l/100 km. 
Emisije CO2: 115 - 134 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFull. 
Emisija NOx: 0,0173 - 0,0289 g/km. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP.
Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.


Okretno in robustno mestno vozilo

Sandero razkriva popolnoma prenovljen dizajn z robustno silhueto in s preoblikovanim sprednjim delom, poudarjenim z novim svetlobnim podpisom znamke Dacia v obliki črke Y z lučmi LED. Z eno najbolj prostornih notranjosti v svojem razredu, velikim prtljažnikom in odlagalnimi mesti se prilagodi vašemu vsakdanu in poskrbi za še prijetnejšo vožnjo.
Dacia Sandero - sprednja maska
Okretno in robustno mestno vozilo
Zasenčene LED luči, prenovljena pokrov motorja in odbijač in preoblikovana prednja maska. Sprednji del novega vozila Sandero izstopa s tekočimi linijami in jasno definiranimi oblinami.
Dacia Sandero - zadnja stran
Vpadljiv videz
Sandero s preoblikovanimi vratnimi kljukami, vzvratnimi ogledali, radijsko anteno na zadnjem delu strehe in popolnoma integriranimi blatniki izraža svoj slog od vrha do tal.
Sandero – mestni avtomobil – zadnja stran – zunanjost
Nov svetlobni podpis
Piko na i sodobnemu in robustnemu videzu dajejo nove zadnje luči v obliki črke Y, preoblikovan zadnji odbijač in prtljažna vrata z vgrajenim gumbom za odpiranje.
Notranjost – Sandero
Udobje na prvem mestu
Še bolj udobna in preoblikovana sprednja sedeža, prostornejši prostor za potnike z več prostora, prostorna odlagalna mesta in prtljažnik. V novem vozilu Sandero je potovanje užitek!
Notranjost – Sandero
Kakovostno dovršena notranjost vozila
Instrumentna plošča s kromirano obrobo, vratne kljuke in gumbi s satenastim zaključkom, armaturna plošča in vratne plošče s prevleko iz blaga. Dacia Sandero ima čut za podrobnosti.

Doživetje notranjosti

Udobje

Sandero – preoblikovana armaturna plošča
Preoblikovana armaturna plošča
Armaturna plošča z novim dizajnom združuje vse pomembne kontrolnike na enem mestu in poenostavi doživetje notranjosti v novem vozilu Sandero.
Sandero – nastavljiv volan
Po višini in globini nastavljiv volan
Nova inovativna funkcija vam omogoča hitro in enostavno nastavitev volana po višini in globini ter vam zagotavlja optimalni položaj za vožnjo.
Sandero – optimalno toplotno udobje
Optimalno toplotno udobje
S samodejno klimatsko napravo lahko upravljate temperaturo in uživate v optimalnem udobju med vožnjo.

Doživetje notranjosti

Notranjost

Sandero – prostor za potnike
Udoben prostor za potnike
S še več prostora v višini ramen spredaj in prostora za noge v zadnjem delu lahko potniki v novem vozilu Sandero potujejo v popolnem udobju.
Sandero – odlagalna mesta v sredinski konzoli
Pametna odlagalna mesta
Preprosto organizirajte svoj vsakdan s prostornimi odlagalnimi mesti na dosegu roke v sredinski konzoli novega vozila Sandero.
Sandero – prtljažnik
Prostoren prtljažnik
Ni vam več treba skrbeti glede prevelike količine prtljage! V prostornem prtljažniku lahko brezskrbno prevažate veliko prtljage. 

Doživetje notranjosti

Tehnologija

Sandero – električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje poenostavlja manevriranje ter zagotavlja varnejše in udobnejše doživetje vožnje.
Sandero – žarometi LED
Kratke luči LED
Se je zmračilo? Dnevne LED luči vozila Sandero se vklopijo samodejno in zagotavljajo boljšo vidljivost tako podnevi kot ponoči. Je začelo deževati? Vozilo je opremljeno tudi s samodejnim vklopom brisalcev vetrobranskega stekla.
Sandero – prostoročna kartica
Prostoročna kartica
S prostoročno kartico lahko enostavno odklenete in zaženete vozilo.

Doživetje notranjosti

Multimedija

Media Nav multimédia rendszer - Sandero
Media Nav*
Ohranite pogled na cesti in poiščite vse pomembne informacije na velikem 20 cm (8”) zaslonu na dotik z brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona. Telefon, radio, navigacija GPS, multimedija itd. Enostavno povežite pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali priključkov in vhodov USB. Kakovost zvoka šestih vgrajenih zvočnikov vas bo zagotovo navdušila.
Media Display multimédiás rendszer - Sandero
Media Display*
Do svojih priljubljenih aplikacij lahko preprosto dostopate preko velikega 20 cm (8”) zaslona na dotik z zrcaljenjem pametnega telefona. Ustvarite popolno glasbo za svoja potovanja s štirimi vgrajenimi zvočniki. 
Dacia Media Control Sandero
Media Control in aplikacija Dacia Media Control
Z novim sistemom Media Control, ki vključuje radio, telefonsko povezavo Bluetooth® in integriran prikaz na 9 cm (3,5”) TFT zaslonu za voznika, lahko upravljate zvočni sistem preko volana. Za uporabniku še bolj prijazno doživetje notranjosti vam aplikacija Dacia Media Control omogoča enostaven dostop do vašega priljubljenega navigacijskega sistema preko telefona in prikaz radijskega vmesnika na zaslonu. Dva zvočnika sta nameščena v sprednjih vratih.

* Združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. 


Sistemi za pomoč vozniku in varnost

Vse vam je na voljo


Dimenzije

Mestno vozilo s popolnimi merami


Dizajn

Izrazite svoj slog!

Sandero

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Sandero?

Sandero – cene in različice
Sandero – dodatna oprema
Sandero Journey
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster