BREZSKRBNOST NA VSAKEM KORAKU

PODALJŠANA JAMSTVA DACIA

V svetu, kjer je zanesljivost in brezskrbnost na cesti ključnega pomena, podaljšana jamstva Dacia ponujajo spokojnost in varnost, ki ju potrebujete. Naša podaljšana jamstva so zasnovana z mislijo na vas – da zagotovijo brezskrbnost v mislih ne glede na to, kam vas vodi pot.
3-LETNA GARANCIJA VOZIL DACIA BREZSKRBNO S PODALJŠANIM JAMSTVOM
Naša jamstva in podaljšana jamstva Dacia so zasnovana za kritje nepričakovanih dogodkov. Vaše vozilo Dacia ima jamstvo za vse tovarniške napake ali napake v izdelavi. V tem obdobju ste lahko povsem brezskrbni, saj lahko računate na brezplačna popravila v mreži Dacia, kjer bo vaše vozilo vedno servisirano z originalnimi deli najvišje kakovosti. V primeru okvare ob katerikoli uri in vse dni v tednu pokličite Dacia Pomoč na številko 080 10 80.
ODKRIJTE PREDNOSTI
  • Podaljšajte 3–letno garancijo proizvajalca do 6 let* in izkoristite popolno kritje, ki ga upravljajo strokovnjaki naše mreže Dacia. 
  • Kritje za vozilo v primeru mehanske, električne ali elektronske okvare (nadomestni deli in stroški dela) in kritje za zamenjavo ali popravilo izpušne cevi, sklopke, ksenonskih žarnic ter filtra sajastih delcev. 
  • Na nas se lahko zanesete 24 ur na dan in 365 dni v letu, saj je zagotovljena storitev Dacia Pomoč, ki vam je na voljo na vseh cesta doma in povsod v Adriatic regiji. 
  • Izboljšajte preprodajno vrednost svojega vozila s prenosljivim podaljšanim jamstvom.
PRAVNO OBVESTILO

Pogodbo o podaljšanem jamstvu proizvajalca je treba skleniti pred iztekom 12 mesecev od datuma prve registracije, ki je naveden v prometnem dovoljenju vozila. Storitve iz pogodbe o podaljšanem jamstvu proizvajalca se zagotavljajo po preteku pogodbene garancije proizvajalca Dacia za vozilo, torej ob 100.000 ali izteku 36 mesecev od datuma prve registracije, ki je naveden v prometnem dovoljenju vozila, kar koli nastopi prej.

V primeru prodaje vozila se lahko podaljšano jamstvo proizvajalca Dacia prenese na novega lastnika.
* Glejte splošne pogoje v pogodbi, ki je na voljo pri vašem pooblaščenem prodajalcu.
** Podaljšano jamstvo proizvajalca Dacia poteče ob izteku prvega od dveh pogodbenih določil, pri čemer se trajanje prične šteti od datuma prve registracije vozila, prevoženo število kilometrov pa od ničle.Kaj krije podaljšano jamstvo?

Pogodba o podaljšanem jamstvu Dacia vam zagotavlja naslednje storitve.
Podaljšano jamstvo
Tovarniška garancija (3 leta)
Podaljšano jamstvo (do 6 let)
Zamenjava/popravilo okvarjenih mehanskih delov
X
X
Zamenjava/popravilo okvarjenih elektronskih delov X X
Zamenjava/popravilo okvarjenih električnih delov X X
Servisna storitev X X
Pomoč na cesti X X

Raziščite naše Dacia storitve


Vedno smo vam na voljo