novi program zvestobe

LETA SO PREDNOST!

Z DACIA SERVISOM SE VAŠA DACIA POČUTI KOT DOMA
> novi program zvestobe,
> dodatni popusti že pri 2 leti starih vozilih,
> popust do 30% na originalne nadomestne dele in delo,
> brezplačna Dacia Pomoč,
> "Leta so prednost", saj se popusti s starostjo vozila višajo.     

KAJ PONUJA PROGRAM ZVESTOBE?

KAKO POSTATI ČLAN PROGRAMA ZVESTOBE?
Ko kupec podpiše pogodbo Programa zvestobe "Leta so prednost", postane član programa, v kolikor za njegovo vozilo ne veljajo več garancijski pogoji ali podaljšano jamstvo.
KAKŠNI SO STROŠKI PROGRAMA ZA STRANKO?
Članstvo v Programu zasebnosti "Leta so prednost" je prostovoljno in brez dodatnih obveznosti za lastnika vozila.
KOMU JE NAMENJENA PONUDBA?
Popusti in ponudbe v Programu zvestobe "Leta so prednost" so namenjeni izključno fizičnim osebam, potrošnikom, ki so člani programa v državi, kjer so ga sklenili.
KAKŠNE UGODNOSTI PRINAŠA PROGRAM ZVESTOBE?
Lastniki vozil, ki so člani programa lojalnosti “Leta so prednost”, lahko koristijo ugodnosti pri vzdrževanju vozil skladnim s priporočili proizvajalca in z originalnimi nadomestnimi deli navedenimi v spodnji tabeli.
503E_MIKRO JERMEN
554E_FILTER GORIVA
581E_POGONSKI JERMEN
352E_FILTER GORIVA
151E_GRT JERMENA
502E_FILTER ZRAKA
481E_GRT JERMENA
658E_FILTER KABINE
002E_VODNA ČRPALKA
635U_ŽARNICE
501E_FILTER OLJA
601U_SVEČKE
520E_FILTER GORIVA
948H_OLJE MOTORJA
PODATKI O PONUDBI
Ponudba velja v pooblaščeni servisni mreži Dacia od 1. 4. 2024 do 31. 12. 2024. Ponudba ni združljiva z ostalimi akcijami. Popust se nanaša na določene skupine originalnih nadomestnih delov in storitev predpisanih za redno vzdrževanje vozila, skladno s priporočili proizvajalca. Za več informacij se posvetujte z vašim Renault pooblaščenim prodajalcem.

Ogljikov dioksid CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. 

GA Adriatic d.o.o. si pridržuje pravico, da to akcijo podaljša oziroma jo predčasno zaključi. Slika je simbolna. GA Adriatic d.o.o., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

Vedno smo vam na voljo