Bodite mobilni z vozili Dacia

Vozila dacia, dobavljiva takoj!

Se želite v vašem novem vozilu Sandero Stepway Expression zapeljati že jutri? Oglejte si zalogo naših vozil z odlično ponudbo po ugodnih Dacia cenah.
Zaloga vozil Dacia Danes izberite, jutri odpeljite!
Novi Sandero Stepway utrjuje svoj značaj križanca s prepoznavnim sprednjim delom, poudarjenim z edinstveno prednjo masko in novim svetlobnim podpisom v obliki črke Y.
NAKUP NOVEGA VOZILA
ŠE NIKOLI NI BIL TAKO PREPROST!
Le v nekaj korakih do novega vozila Dacia!     
1

IZBERITE SVOJE VOZILO NA ZALOGI
Zabeležite si šasijo izbranega vozila in prodajni salon vozil Dacia.
2
PREIZKUSITE VOZILO NA TESTNI VOŽNJI
Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Sandero Stepway?

3
POŠLJITE ZAHTEVO ZA NAKUP
Odpeljite svoj novi Dacia Sandero Stepway Expression po ugodni ceni!


LE NEKAJ IZPOSTAVLJENIH IZ AKTUALNE PONUDBE
Sandero Stepway Expression

DACIA STEPWAY EXPRESSION 1.0 TCe 90
ŠASIJA: UU1DJF00970171565

MPC: 18.310 €
AKCIJSKA CENA: 17.810 €
6 let jamstva
Lokacija: Štajerski avto dom, d.o.o.
Sandero Stepway Expression

DACIA STEPWAY EXPRESSION 1.0 TCe 90
ŠASIJA: UU1DJF00070171941

MPC: 18.310 €
AKCIJSKA CENA: 17.810 €
6 let jamstva
Lokacija: REMONT KRANJ, D.O.O.     
Sandero Stepway Expression

DACIA STEPWAY EXPRESSION 1.0 ECO-G 100
ŠASIJA: UU1DJF00970714445

MPC: 17.890 €
AKCIJSKA CENA: 17.390 €
6 let jamstva
Lokacija: AVTOTEHNIKA CELJE, D.O.O.    
Podrobneje o akcijski ponudbi

V promocijski akciji EasyGo GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Dacia Sandero Stepway ESSENTIAL 1.0 TCE 90 z jamstvom za 6 let ali do 100.000 km, karkoli se zgodi prej, s pogodbo o vzdrževanju že za 99 € za 3 leta oziroma 60.000 km, karkoli se zgodi prej (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services ), z obveznim in osnovnim kasko zavarovanjem za prvo leto za 149 € (velja preko Dacia Financial Services ). V akcijo je vključeno enoletno avtomobilsko zavarovanje, ki obsega 1 leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja in velja preko Dacia Financial Services . Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednost od 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. V financiranje je vključeno zavarovanje za brezposelnost, nezgodno smrt in nezgodno invalidnost. Pridružujemo si pravico do napak. V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej.      

* Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.   

Splošne informacije in pogoji akcije vozite na plin
Avtoplin (utekočinjen naftni plin) je zaradi izjemne ekonomike in ugodnih okolijskih značilnosti ena izmed alternativ klasičnim naftnim gorivom, saj se z njegovo uporabo stroški, ki se porabijo za nakup goriva, skoraj prepolovijo. Avtoplin je namreč najbolj ekonomično gorivo na našem trgu, saj se strošek v primerjavi s 95-oktanskim bencinom lahko zmanjša tudi do 50 %. Zato sta Dacia in Petrol združila moči in kupcu vozil Dacia na plinski pogon (ECO-G verzije) ponudila še dodatno ugodnost:
  •  15 % prihranka do 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.
1. Do 15 % prihranka je upravičen:
a) Kupec, ki kupi katerokoli vozilo Dacia (Sandero, Sandero Stepway, Jogger in Duster) na plinski pogon (ECO-G verzija);
b) Kupec, ki je polnoletna fizična oseba (ponudba ne velja za pravne osebe in podjetja);
c) Kupec, ki ima Petrolovo kartico zvestobe (PKKZ) ali Petrol klub plačilno kartico (PKPK) oziroma se na novo včlani v Petrol klub in tako pridobi kartico zvestobe.

2. Kupec katerekoli Dacia ECO-G, ki želi koristiti 15 % prihranka do 2.000 litrov mora:
a) Kupiti katero koli Dacia vozilo verzije ECO-G, pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia;
b) Uspešno izvesti registracijo za koriščenje ugodnosti, in sicer:
i. na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin, na način, da v navedeni spletni strani objavljeni spletni obrazec zapiše svoje pravilne in točne podatke(1) , ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Za uspešno registracijo mora kupec vozila Dacia ECO-G na koncu vnosa vseh prej navedenih zahtevanih podatkov podati tudi soglasje k pogojem prodajne ponudbe;
ii. z izpolnitvijo in oddajo pristopnega obrazca Petrolu, ki ga kupec vozila Dacia ECO-G lahko ob nakupu vozila Dacia ECO-G pridobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. V pristopni obrazec mora kupec zapisati svoje pravilne in točne podatke (1) , ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Pristopni obrazec mora kupec poslati na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, pogoj za uspešno registracijo je, da Petrol prejme pravilno izpolnjen pristopni obrazec najkasneje do izteka veljavnosti prodajne ponudbe. S pošiljanjem pristopnega obrazca kupec vozila Dacia potrjuje seznanjenost s pogoji prodajne ponudbe in z njimi soglaša;
c) včlaniti se v Petrol klub(1) (v primeru, da kupec vozil Dacia ECO-G nima Petrol klub kartice zvestobe ali Petrol klub plačilne kartice) preko sledeče povezave https://www.petrol.si/petrol-klub/vclanite-se oziroma izpolniti pristopni obrazec v brošuri Petrola, ki ga lahko kupec Dacia vozila dobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. d) podati izrecno privolitev k danim pravilom in seznanjenost z njihovo vsebino, ki soobjavljeni na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin.

 
3. Ugodnost: Ugodnost, ki se podeljuje v akciji, je opredeljena v obliki 15 % popusta do 2.000 litrov goriva Q Max LPG. Sodelujoči prejme ugodnost zapisano na Petrol klub plačilno ali lojalnostno kartico in jo lahko koristi ob plačilu goriva Q Max LPG na vseh prodajnih mestih Petrol v Sloveniji in na Hrvaškem.

 

4. Dodatni pogoji in informacije Za aktivacijo ugodnosti na PKKZ in PKPK je potrebno ujemanje VIN številke šasije vozila Dacia,ki jo je kupec podal ob registraciji navedenih zgoraj ter podatkom o VIN številkah šasij v času prodajne ponudbe prodanih vozil Dacia ECO-G, ki jih Petrolu sporoči GA Adriatic d.o.o.

Od dneva, ko Petrol prejme pristopnico (bodisi v fizični obliki oziroma preko spleta), se bo vroku do 10 dni ugodnost naložila na Petrol klub kartico.

Kupec, ki izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje v akciji navedenih zgoraj, pridobi možnost, da s tem, ko na spletni strani www.petrol.si/vozi-na-plin izpolni obrazec z vsemi zahtevanimi podatki, pridobi ugodnost na svojo Petrol klub kartico. Ugodnost bo lahko sodelujoči koristil 3 leta od datuma, ko bo ugodnost naložena na kartico.

Kupec ugodnosti ne more prenesti na tretjo osebo ali drugega sodelujočega, prav tako ugodnosti ne more unovčiti za gotovino ali zamenjati za drugo nagrado.

V skladu z določbami 108. člena Zakona o dohodnini (Zdoh-2) se nagrade iz te akcije, ki jih lahko prejemajo sodelujoči, ne vštevajo v davčno osnovo od drugih dohodkov.

 

5. Osebni podatki
Pravice posameznikov glede varstva osebnih podatkov, v povezavi s pridobljenimi ugodnostmi na Petrol klub kartico, so določene v Politiki zasebnosti na spletni strani: https://www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti. Sodelujoči lahko vse pravice iz tega odstavka uveljavlja pisno na naslov: Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom: “za DPO”. Najkasneje v 15 dneh po prejemu zahteve bodo osebni podatki udeleženca izbrisani oz. ustrezno popravljeni.

 

6. Trajanje akcije
Akcija traja od 6.6.2022 do 5.6. 2023

Dacia si prislužuje pravico, da kadarkoli zaključi s to akcijo oziroma do sprememb navedenih aktivnosti oziroma mehaniko akcije po lastni presoji prilagodi oz. spremeni. O tem bo kupec predhodno obveščen na spletni strani dacia.si, kjer bo objavljena sprememba pravil.

Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Za vse dodatne informacije glede pridobivanja Petrol kartice je na voljo brezplačna telefonska številka 080 22 66 (Petrol klub).

(1) Upravljavec osebnih podatkov je Petrol d.d., Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov najdete na https://www.petrol.si/gdpr.