Dacia ECO-G motor za rabo dveh vrst goriva – enostaven za uporabo

Izberite preprostost! Naša rešitev z bencinskim in plinskim (LPG) pogonom je enostavna za vsakodnevno uporabo brez omejitev. 

Dacia ECO-G motor - enostaven in brez omejitev

Enostaven za uporabo

 Dacia ECO-G – preprosta tehnologija

Uporaba naše tehnologije tovarniško vgrajenega plina (LPG) je neverjetno preprosta. Preklop z bencina na tovarniško vgrajen plin in obratno je mogoče izvesti ročno s stikalom ali samodejno (ko je eden od rezervoarjev prazen). Merilnik vam omogoča spremljanje ravni plina v rezervoarju. Kako pa poteka polnjenje? Je hitro in enostavno, vzame vam samo 2 minuti.

Večji doseg vožnje

 Dacia ECO-G – večji doseg vožnje

Naša vozila s tovarniško vgrajenim plinom (LPG) so opremljena z dvema rezervoarjema: enim za bencin in enim za utekočinjeni naftni plin. Ko sta oba rezervoarja polna, imate na voljo skupni doseg vožnje več kot 1000 km. Več kot dovolj, da prispete do želenega cilja.

Neomejena mobilnost

 Dacia ECO-G – neomejena mobilnost

Kot vsa vozila s tovarniško vgrajenim plinom (LPG) vam tudi Dacia ECO-G omogoča brezskrbno vožnjo brez prometnih omejitev ali alarmnih vrednosti onesnaženja. Poleg tega vam vgrajene varnostne funkcije sistema omogočajo dostop do vseh podzemnih parkirnih hiš.  

KAKO NAPOLNITI REZERVOAR DACIA ECO-G V DVEH MINUTAH?

 Dacia ECO-G – polnjenje rezervoarja za utekočinjeni naftni plin

Odprite pokrovček rezervoarja za gorivo, enako kot pri bencinskem rezervoarju in vstavite nastavek črpalke za plin v ventil za gorivo ter ga rahlo potisnite. Trdno namestite nastavek in pritisnite gumb na črpalki za začetek polnjenja. Polnjenje se samodejno ustavi. Sprostite nastavek in ga odstranite iz ventila ter zaprite pokrovček. 

Dodatne prednosti motorja Dacia ECO-G

 Dacia ECO-G – varčna tehnologija

Cenovno ugodna tehnologija

Varčnost
 Dacia ECO-G – zanesljiva tehnologija

Zanesljiva tehnologija

Brez neprijetnih presenečenj

Ste pripravljeni narediti ta korak? Odkrijte Dacia ECO-G

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem