Dacia vas vodi z multimedijskimi storitvami

Odkrijte vse funkcije sistema Media Nav Evolution in preprosto posodobite vašo različico.

Sistem Media Nav Evolution, združljiv z aplikacijama Apple CarPlay™ in Android Auto™

Dacia – navigacija

Navigacija

Izkoristite prednosti visokokakovostne navigacije in prometnih informacij TMC (kanal s prometnimi informacijami, odvisno od države) za pravočasen prihod na cilj.

Dacia – multimedija

Multimedija

Poslušajte priljubljeno glasbo s povezavo Bluetooth® ali banansko vtičnico in vhodi USB.

Dacia – radio

Radio

Poiščite svoje priljubljene radijske postaje (do 12 postaj) in jih vklopite z enim samim klikom na zaslonu ali s kontrolniki na volanskem drogu.

Dacia – telefon

Telefon

Telefonirajte povsem varno zahvaljujoč povezavi Bluetooth®. *Glasovno prepoznavanje SIRI za iPhone (iPhone 5 in iOS 7.1 ter novejše različice).

Dacia – Apple Carplay™

Apple Carplay™

Poiščite na zaslonu Media Nav Evolution najboljše aplikacije iz telefona iPhone (iPhone 5 in iOS 7.1), ki jih je odobrila družba Apple za uporabo med vožnjo. S kablom povežite telefon iPhone z vhodom USB in preprosto uživajte v poslušanju glasbe. Enostavno berite in narekujte sporočila, telefonirajte ali zaženite navodila za pot. Za povezavo uporabite kabel USB svojega pametnega telefona.

 

*Na voljo odvisno od modela in datuma izdelave. Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc.

Dacia – Android Auto™

Android Auto™

Poiščite najboljše aplikacije za pametni telefon s sistemom Android 5.0 Lollipop ali prejšnjo različico, ki so posebej zasnovane za uporabo med vožnjo. Med vožnjo vas bo vodila aplikacija Google Zemljevidi na zaslonu sistema Media Nav Evolution. Lahko tudi narekujete sporočila in hitro dostopate do priljubljene glasbe. Za povezavo uporabite kabel USB svojega pametnega telefona.

 

*Na voljo odvisno od modela in datuma izdelave. Android Auto™ je blagovna znamka družbe Google Inc.

  • Dacia – Waze

Vozite povsem brezskrbno

Uživajte v aplikaciji Waze na zaslonu sistema Media Nav Evolution

Aplikacija Waze, nepogrešljiva na vseh poteh z avtomobilom, ima več kot 100 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Optimizirajte čas vožnje s sistemom Media Nav Evolution ter aplikacijama Apple CarPlay™ in Android Auto™. Aplikacija prikazuje navodila za pot brez prometnih zamaškov in vas opozarja na morebitne težave na poti. Preprosto povedano: vaš najboljši sopotnik.

1. korak
1. korak

Vstavite ključ USB v sistem Media Nav Evolution za eno minuto, da se izvede sinhronizacija s sistemom, nato ga odstranite.

2. korak
2. korak

Ustvarite račun Dacia Naviextras. Nato lahko prenesete in namestite aplikacijo Media Nav Toolbox na osebnem računalniku.

3. korak
3. korak

V katalogu izberite posodobitve. Nato vstavite ključ USB v računalnik in prek aplikacije Media Nav Toolbox dostopajte do vseh prenesenih datotek.

4. korak
4. korak

Vrnite se v vozilo in vstavite ključ USB v sistem Media Nav Evolution, da namestite prenesene datoteke.

Dacia – pametni telefon

Preverite združljivost s pametnim telefonom

Za varno telefoniranje sinhronizirajte pametni telefon s prostoročnim sistemom, ki je vgrajen v sistem Media Nav Evolution.

Dacia – novice

Novice

Oglejte si novosti v zvezi s sistemom Media Nav Evolution: odkrijte razpoložljive posodobitve, posebne ponudbe za zemljevide in še veliko več

Vse novice
Dacia – pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Imate vprašanja o sistemu Media Nav Evolution? Ugotovite, kako najbolje izkoristiti prednosti sistema.

Oglejte si pogosta vprašanja

Odkrijte naše druge storitve

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem