VZDRŽEVANJE VAŠEGA VOZILA DACIA

Vzdrževanje vozila Dacia ne vključuje nepotrebnih stroškov

Ker je vaše vozilo Dacia edinstveno, vam naši strokovnjaki ponujajo prilagojene rešitve in svetovanje po konkurenčnih cenah.

Naši paketi vzdrževanja!

IZBERITE PAKET, KI VAM JE VŠEČ

V naši mreži Dacia vam ponujamo strokovno znanje s prilagojenimi paketi, ki vključujejo jamstvo za nadomestne dele in delo – ne glede na starost vašega vozila Dacia.
DACIA SERVIS
SERVIS
Izkoristite prednosti strokovnega znanja Dacia mreže in zagotovite, da je vaše vozilo vedno v povsem brezhibnem stanju. Izvajanje načrtovanega servisiranja je zagotovilo za vašo varnost.  
DACIA PNEVMATIKE
PNEVMATIKE
Zelo pomembno je, da preverjate pnevmatike, saj s tem zagotovite svojo varnost in varnost potnikov. Naši strokovnjaki v Dacia mreži bodo pregledali stanje pnevmatik in preverili stopnjo njihove obrabe.   
DACIA KLIMATSKA NAPRAVA
KLIMATSKA NAPRAVA
Učinkovita klimatska naprava zagotavlja prijetno in zdravo ter povsem varno vožnjo za vse potnike. Sistem klimatske naprave v vašem vozilu Dacia je treba vzdrževati.   
DACIA ZAVORE
ZAVORE
Vozite brezskrbno zahvaljujoč pregledom kakovosti, ki jih izvajajo naši strokovnjaki, ter pravočasni zamenjavi zavornih ploščic in kolutov.   
DACIA AMORTIZERJI
AMORTIZERJI
Z ohranjanjem amortizerjev v dobrem stanju optimizirate lego vozila Dacia na cesti. Zagotavljajo učinkovito lego na cesti in varnost v vseh voznih razmerah.      
DACIA JERMEN RAZDELILNEGA SISTEMA
JERMEN RAZDELILNEGA SISTEMA
Jermen razdelilnega sistema (zobati jermen) zagotavlja popolno časovno usklajenost motorja. Z našimi paketi se izognete neprijetnim presenečenjem.  
DACIA VŽIGALNI SISTEM
AKUMULATOR
Akumulatorji znamke Dacia omogočajo delovanje vseh električnih in elektronskih komponent vašega vozila.     
DACIA BRISALCI VETROBRANSKEGA STEKLA
BRISALCI VETROBRANSKEGA STEKLA
Uživajte v udobni vožnji z našimi brisalci, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Zagotavljamo vam, da bodo vedno delovali brezhibno.     
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.
IZPUŠNI SISTEM
KLJUČI
MENJAVA OLJA

Tehnični pregled
Tehnični pregled
Jamstvo, pomoč in zavarovanje
Jamstvo, pomoč in zavarovanje