Paketi amortizerjev

Amortizerji vam omogočajo udobno in varno vožnjo. Zagotavljajo dobro lego na cesti v vseh voznih razmerah.
amortizerji Dacia
Paketi amortizerjev
Paketi amortizerjev, prilagojeni starosti vašega vozila Dacia

Amortizerji pomagajo optimizirati lego na cesti vašega vozila Dacia. Ne zanemarite jih, saj zagotavljajo udobje in skrbijo za vašo varnost.

Izkoristite prednosti paketov amortizerjev Dacia, prilagojenih starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov in strokovno znanje naše mreže.

Paketi amortizerjev Dacia z zamenjavo sprednjih in zadnjih amortizerjev zagotavljajo popoln oprijem in lego vozila na cesti ter povečujejo udobje vožnje. Vključujejo nadomestne dele, delo, pregled kakovosti in preizkus na cesti po zamenjavi amortizerja (sprednji in zadnji amortizerji).
Amortizerji
Kdaj je treba zamenjati amortizerje?

Amortizerje je potrebno zamenjati na vsakih 80.000 km ali vsaka 4 leta (glejte servisni priročnik vozila). Če ste v dvomih, se v našem pooblaščenem servisu Dacia dogovorite, da vam jih med servisom brezplačno pregledajo. Amortizerji vam omogočajo udobno in varno vožnjo. Zagotavljajo vam dobro lego na cesti ne glede na stanje ceste ter skupaj z zavorami in pnevmatikami predstavljajo "trikotnik varnosti".        

Naš nasvet za ohranjanje učinkovite lege na cesti:
  • Amortizerje vedno zamenjajte v parih.
  • Amortizerje je treba pregledati na vsakih 20.000 km.
  • Naročite se na pregled geometrije podvozja.
  • Bodite pozorni na prve znake slabšega delovanja amortizerjev: povečana zavorna razdalja, hitrejša obraba pnevmatik, akvaplaning ipd.
  • Vozite previdno in se izogibajte luknjam ter drugim nepravilnostim na cestišču, saj boste tako podaljšali življenjsko dobo amortizerjev.
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Odkrijte več

Narava
Zobati jermen brez zapletov
Glasen in nenavaden zvok ob zagonu vozila Dacia? Ne čakajte več in se naročite pri pooblaščenem prodajalcu.  
Dacia Jogger
Dodatna oprema Dacia
Bi radi svoje vozilo Dacia prilagodili po svojih željah? Ga opremili tako, da bo še bolj praktično? Ali ga še dodatno zaščitili? Z našo ponudbo originalne dodatne opreme lahko prilagodite vozilo po svojem okusu.
Narava
Jamstvo in pomoč
Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.