Ponudba pnevmatik Dacia

Ustrezne pnevmatike zagotavljajo optimalen oprijem cestišča in poskrbijo za vašo varnost. So vaše pnevmatike v dobrem stanju?
Dacia Jogger
Ponudba pnevmatik Dacia
Ponudba pnevmatik, prilagojena starosti vašega vozila Dacia

Izkoristite prednosti ponudbe pnevmatik Dacia, prilagojeni starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje namestitev in uravnoteženje zamenjanih pnevmatik, menjavo ventilov in pregled načrtovanih kontrolnih točk, ki so pomembe za varnost ter uporabo originalnih delov Dacia in strokovno znanje naše mreže.

Za zmanjšanje stroškov izberite cenovno ugodne ponudbe pnevmatik Dacia. Z izbiro alternativnih nadomestnih delov vam je na voljo enaka stopnja zanesljivosti kot pri originalnih delih s trpežnostjo, prilagojeno vašemu vozilu Dacia. V povprečju prihranite do 20 % brez zmanjšanja varnosti.*

*V primerjavi z ustreznimi originalnimi deli.
Pnevmatika
Zakaj menjati pnevmatike?
S preverjanjem obrabe pnevmatik zagotovite njihov optimalen oprijem na cestišču in dobro lego vozila na cesti. 
Preglejte površino pnevmatik preko indikatorja obrabe, kjer mora biti višino indikatorja vsaj 1,6 mm, da je omogočeno učinkovito odtekanje vode. Pravilno napolnjene pnevmatike zagotavljajo večjo varnost (boljšo lego na cesti) in prihranke (zmanjšana poraba goriva). 

Naš nasvet za popolnoma varno vožnjo:
  • Preverite tlak v pnevmatikah vsaj enkrat mesečno in pred daljšimi vožnjami.
  • Pnevmatike menjajte v parih (enake velikosti, reference in oznake).
  • Poskrbite, da imate komplet za popravilo predrte pnevmatike.
  • Manj obrabljene pnevmatike morajo biti nameščene zadaj.
  • Pozor, pri prenizkem tlaku lahko pnevmatika poči.
  • Ustrezen tlak v pnevmatikah je naveden na notranji strani voznikovih vrat.
  • Preverite rezervno kolo.
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Odkrijte več

Narava
Pnevmatike brez zapletov
Redno preverjajte indikatorje obrabe na pnevmatikah in tlak v hladnih pnevmatikah. Ali ste vedeli? Ob zamenjavi pnevmatik so novejše pnevmatike za več udobja in varnosti vedno nameščene zadaj.
Narava
Vozite povsem sproščeno
Vozila Dacia niste izbrali po naključju. Če nam zaupate vzdrževanje ali popravilo svojega vozila Dacia, ste lahko prepričani, da bodo storitve opravljene kakovostno in brez zapletov.
Narava
Jamstvo in pomoč
Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.