Paketi klimatske naprave

Klimatska naprava vam zagotavlja udobje v kabini v vseh letnih časih: nadzor temperature, odrositev stekel in čiščenje zraka.
Klima
Paketi klimatske naprave
Paketi klimatske naprave, prilagojeni starosti vašega vozila Dacia

Klimatska naprava z uravnavanjem temperature, odrositve stekel in čiščenjem zraka zagotavlja udobje v potniškem prostoru v vseh letnih časih. Učinkovita klimatska naprava zagotavlja prijetno, zdravo in popolnoma varno potovanje vseh potnikov.

Izkoristite prednosti paketov klimatske naprave Dacia, prilagojenih starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov Dacia in strokovno znanje naše mreže.    
Klima
Zakaj je potrebno vzdrževati klimatsko napravo?
Klimatska naprava letos še ni bila servisirana, kakšne so lahko nevarnosti?


Neustrezno vzdrževanje klimatske naprave lahko povzroči uhajanje zelo onesnaževalnega plina in prezgodnjo okvaro kompresorja. Nevzdrževana klimatska naprava lahko pride tudi do alergij, ki jih povzroča plesen v filtru.
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Več informacij o klimatski napravi

Narava
Klimatska naprava brez zapletov
Udobje, dobro počutje, varnost. Odkrijte vse naše namige in trike za vzdrževanje klimatske naprave svojega vozila.
Narava
Vozite povsem sproščeno
Vozila Dacia niste izbrali po naključju. Če nam zaupate vzdrževanje ali popravilo svojega vozila Dacia, ste lahko prepričani, da bodo storitve opravljene kakovostno in brez zapletov.
Narava
Jamstvo in pomoč
Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.