Ključi

Omogočajo vam zaklepanje vozila in vžig motorja ter vas istočasno ščitijo pred krajo (sistem za blokado motorja). Ključi so pomemben del opreme vozila!
Duster - ključ
Dodatni ključ
Poskrbite, da so vaši ključi za vozilo na varnem, saj bi vas lahko izguba ključev privedla v nelagodne situacije, kot so: izgubljeni ključi in zaklenjeno vozilo, pomenijo onemogočen vstop v vozilo ali izgubljeni ključi in odklenjeno vozilo, pa aktivirajo sistem za blokado vozila.

Priporočljivo je redno spremljanje stanja baterije ključev, saj v primeru, da je baterija v slabšem stanju, to vpliva na delovanje ključa. Pooblaščeni servisi Dacia uporabljajo originalne nadomestne dele, zato vam lahko v primeru okvare zamenjamo ali popravimo vaše ključe, sistem za blokado motorja, ključavnice.     
Ključ
Kako do dodatnega ključa?
Dacia nudi strokovnost po najugodnejši ceni. Prav tako, pa vam bomo pri vsakem nakupu novega Dacia vozila ponudili izdelavo dodatnega ključa po ugodni Dacia ceni.

Priročno za tiste, ki uporabljate Dacia vozilo kot družinsko ali poslovno vozilo, kjer je več uporabnikov je to, da si lahko dodatni ključ izdelate po ugodnih cenah in ste lahko brezskrbni, saj boste imeli svoj ključ vedno pri roki.   
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.