Paketi vžigalnega sistema

Vžigalne svečke znamke Dacia so zagotovilo za delovanje vseh električnih in elektronskih komponent vašega vozila.
Narava
Paketi vžigalnega sistema

Paketi vžigalnega sistema so prilagojeni starosti vašega vozila.

Izognite se okvaram s paketi vžigalnega sistema Dacia, ki so prilagojeni starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov in strokovno znanje naše mreže.

Čeprav se akumulator polni samodejno med delovanjem motorja, ne smete zanemariti njegovega vzdrževanja. Akumulator je srce vašega vozila, ki zaradi neustreznega vzdrževanja predstavlja 85 % vseh okvar. 

Pooblaščeni servis Dacia ponuja pakete vžigalnega sistema z vsemi vključenimi storitvami (nadomestni deli in delo). Vaš akumulator zamenjamo ne glede na to, ali se motor zažene ali ne. Pred zamenjavo akumulatorja ga naše ekipe preizkusijo in vas obvestijo o njegovem stanju.
Paketi vžigalnega sistema
Kaj je vžigalni sistem pri vozilu?

To je električni sistem, ki zagotavlja pravilen zagon vozila.
Kakšni so opozorilni znaki?
  • težak ali onemogočen zagon;
  • motor nima dovolj moči;
  • prekomerna poraba goriva;
  • slabše delovanje alternatorja;
  • izguba pospeška.
Kdaj jih je treba zamenjati?
  • Takoj, če na armaturni plošči sveti lučka "engine management fault".
  • Akumulator je treba pregledati vsaki dve leti ali vsakih 30.000 kilometrov in zamenjati vsaka štiri leta ali vsakih 60.000 kilometrov.
Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Odkrijte več

Narava
Vžigalne svečke brez zapletov
Zaradi okvarjene vžigalne svečke motor onesnažuje okolje, nima dovolj moči in porabi več goriva.    
Dacia Jogger
Dodatna oprema Dacia ​
Bi radi svoje vozilo Dacia prilagodili po svojih željah? Ga opremili tako, da bo še bolj praktično? Ali ga še dodatno zaščitili? Z našo ponudbo originalne dodatne opreme lahko prilagodite vozilo po svojem okusu.
Narava
Jamstvo in pomoč
Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.