Izpušni sistem

Z rednim vzdrževanjem izpušnega sistema skrbite za okolje (manj onesnaževanja) in hkrati tudi vplivate na vaše stroške (manjša poraba goriva).
 

Alt Image C29

Izpušni sistem

S pomočjo Dacia programov vzdrževanja bo vaš izpušni sistem vedno v brezhibnem stanju. To pa zagotovimo z rednim vzdrževanjem.

 

Posvetite vašo pozornost prvim znakom obrabe izpušnega sistema, ki se kaže kot povečana poraba goriva, manjša zmogljivost vozila, črn dim, neobičajni zvoki. Dacia strokovnjaki pri vsakem tehničnem pregledu opravijo celovit pregled izpušnega sistema in njegovih nosilcev.

 

Ne pozabite na redno vzdrževanje izpušnega sistema.
Dacia nasvet je, da v kolikor želite podaljšati življenjsko dobo katalizatorju ali filtrom, poskrbite, da se ne vozite z minimalno količino goriva.

Vedno smo vam na voljo

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem