Izpušni sistem

Z rednim vzdrževanjem izpušnega sistema skrbite za okolje (manj onesnaževanja) in hkrati tudi vplivate na vaše stroške (manjša poraba goriva).
 

IZPUŠNI SISTEM

Modri Dacia Sandero pred hišo

S pomočjo Dacia programov vzdrževanja bo vaš izpušni sistem vedno v brezhibnem stanju. To pa zagotovimo z rednim vzdrževanjem.

 

Posvetite vašo pozornost prvim znakom obrabe izpušnega sistema, ki se kaže kot povečana poraba goriva, manjša zmogljivost vozila, črn dim, neobičajni zvoki.

VZDRŽEVANJE IZPUŠNEGA SISTEMA

Par pred modri Sanderom na izletu

Ne pozabite na redno vzdrževanje izpušnega sistema in s tem skrbite za okolje ter  vplivajte na stroške porabe.


Dacia nasvet je, da v kolikor želite podaljšati življenjsko dobo katalizatorju ali filtrom, poskrbite, da se ne vozite z minimalno količino goriva.  Dacia strokovnjaki pri vsakem tehničnem pregledu opravijo celovit pregled izpušnega sistema in njegovih nosilcev.

Vedno smo vam na voljo

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem