Paketi jermena razdelilnega sistema

Jermen razdelilnega sistema zagotavlja popolno usklajenost različnih delov motorja. Zelo pomembno je, da upoštevate priporočeni program zamenjave.

PAKETI JERMENA RAZDELILNEGA SISTEMA

PAKETI JERMENA RAZDELILNEGA SISTEMA

Paketi jermena razdelilnega sistema, prilagojeni starosti vašega vozila Dacia. Jermen razdelilnega sistema (zobati jermen) zagotavlja popolno časovno usklajenost motorja.

 

Zelo pomembno je, da upoštevate priporočeni program zamenjave. Zamenjati ga je treba vsakih 5 let ali med 60.000 in 120.000 km. Z zamenjavo preprečite nepopravljive poškodbe motorja. Preprečite neprijetna presenečenja s paketi jermena razdelilnega sistema (zobati jermen) Dacia, ki so prilagojeni starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov in strokovno znanje naše mreže.

 

Za starejša vozila ponujamo pakete s posebej ugodnimi cenami.

  • Jermen razdelilnega sistema in jermen dodatne opreme
  • Jermen razdelilnega sistema, jermen dodatne opreme in vodna črpalka

 

 

Oglejte si spletno ponudbo

VZDRŽEVANJE IN MENJAVA JERMENA RAZDELILNEGA SISTEMA

VZDRŽEVANJE IN MENJAVA JERMENA RAZDELILNEGA SISTEMA

Jermen razdelilnega sistema zagotavlja popolno časovno usklajenost različnih delov motorja. Zelo pomembno je, da upoštevate priporočeni program zamenjave.

 

Pri obrabi jermena razdelilnega sistema ni nikakršnih opozorilnih znakov. Da bi preprečili škodo, ki lahko povzroči tudi okvaro motorja, upoštevajte priporočeni program menjave jermena razdelilnega sistema. To priložnost izkoristite tudi za pregled vodne črpalke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naročite se na storitev

*Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Ne čakajte več!

Izvedite več o zobatem jermenu

Dacia – zobati jermen – poprodajne storitve

Zobati jermen brez zapletov

Glasen in nenavaden zvok ob zagonu vozila Dacia? Ne čakajte več in se naročite pri pooblaščenem prodajalcu.

 

 

Dacia – poprodajne storitve

Dodatna oprema Dacia ​

Bi radi svoje vozilo Dacia prilagodili po svojih željah? Ga opremili tako, da bo še bolj praktično? Ali ga še dodatno zaščitili? Z našo ponudbo originalne dodatne opreme lahko prilagodite vozilo po svojem okusu.

Dacia – jamstvo, zavarovanje in pomoč

Jamstvo, zavarovanje in pomoč

Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem