Paketi klimatske naprave

Klimatska naprava vam zagotavlja udobje v kabini v vseh letnih časih: nadzor temperature, odrositev stekel in čiščenje zraka 

PAKETI KLIMATSKE NAPRAVE

PAKETI KLIMATSKE NAPRAVE

Paketi klimatske naprave, prilagojeni starosti vašega vozila Dacia

 

Klimatska naprava z uravnavanjem temperature, odrositve stekel in čiščenjem zraka zagotavlja udobje v potniškem prostoru v vseh letnih časih. Učinkovita klimatska naprava zagotavlja prijetno, zdravo in popolnoma varno potovanje vseh potnikov.

 

Izkoristite prednosti paketov klimatske naprave Dacia, prilagojenih starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov Dacia in strokovno znanje naše mreže.

 

Oglejte si spletno ponudbo

ZAKAJ JE POTREBNO VZDRŽEVATI KLIMATSKO NAPRAVO?

ZAKAJ JE POTREBNO VZDRŽEVATI KLIMATSKO NAPRAVO?

Klimatska naprava letos še ni bila servisirana, kakšne so lahko nevarnosti?

 

Neustrezno vzdrževanje klimatske naprave lahko povzroči uhajanje zelo onesnaževalnega plina in prezgodnjo okvaro kompresorja. Nevzdrževana klimatska naprava lahko pride tudi do alergij, ki jih povzroča plesen v filtru.

 

Naši nasveti za boljši zrak v vozilu:

  • Enkrat letno izvedite protibakterijsko zaščito in pregled sistema;
  • Vsaki 2 leti zamenjajte kabinski filter (vozno okolje);
  • Prepričajte se, da so kondenzatorji čisti.

 

Naročite se na storitev

*Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Ne čakajte več!

Več informacij o klimatski napravi

Dacia – klimatska naprava – poprodajne storitve

Klimatska naprava brez zapletov

Udobje, dobro počutje, varnost. Odkrijte vse naše namige in trike za vzdrževanje klimatske naprave svojega vozila.

 

Dacia – poprodajne storitve

Vozite povsem sproščeno

Vozila Dacia niste izbrali po naključju. Če nam zaupate vzdrževanje ali popravilo svojega vozila Dacia, ste lahko prepričani, da bodo storitve opravljene kakovostno in brez zapletov.

Dacia – jamstvo, zavarovanje in pomoč

Jamstvo, zavarovanje in pomoč

Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem