NAJ VAS ZAPELJE

DACIA Duster Journey+


AKTUALNA PONUDBA

BOGATO OPREMLJEN DACIA DUSTER
Z DIZELSKIM MOTORJEM

- že od 21.490 €*
- s 6 leti jamstva**
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

*Cena velja za Dacia Duster Journey+ 1.5 dCi 115. Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. 

**V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4., 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej. 

Poraba pri mešanem ciklu: 4,8 l/100 km. 

Emisije CO₂: 125-127 g/km. 

Emisijska stopnja: EURO6DFull. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.  

Za tiste, ki želijo odkrivati lepote narave in se spopasti z različnimi izzivi, je tu bogato opremljena omejena serija Dacia Duster Journey+.
Ne glede na to, ali se odpravljate na divje pustolovščine v naravi ali preprosto potrebujete zanesljivo vsakodnevno vozilo, vas bo omejena serija vozila Duster Journey+ navdušila s svojo zmogljivostjo, udobjem in vsestranskostjo.

Oprema

Povsem opremljena različica


Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Duster

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero
Sandero
Jogger
Jogger