MULTIMEDIJA VOZILA DUSTER

Nove funkcije, s katerimi si olajšate vsakdan.
Nov multimedijski sistem Media Nav Live
Pripravite se na povezano vožnjo, kot je še niste doživeli. Odkrijte Media Nav Live na vašem priročnem 26 cm (10,1'') zaslonu na armaturni plošči. Z Media Nav Live imate dostop do različnih priročnih, sodobnih in uporabniku prijaznih funkcij: navigacija z informacijami v realnem času, povezljive storitve, brezžično zrcaljenje pametnega telefona, Arkamys 3D zvočni sistem in še več.

  Novi multimedijski sistem Media Control
  Z uporabo aplikacije Dacia Media Control (na voljo za Android in iOS) se vaš pametni telefon brezhibno poveže z vašim večnamenskim zaslonom. Novi Dacia Media Control je prenovil svoj vmesnik, da vam ponudi najbolj bistvene funkcije.

   Novi multimedijski sistem Media Display
   Naj bodo vaše poti brezskrbne z Media Display!
   Z velikim 26 cm (10,1'') zaslonom na dotik vam novi Media Display omogoča, da enostavno upravljate klice in glasbo. Poleg tega izkoristite brezžično zrcaljenje pametnega telefona, da na zaslonu prikažete vse svoje najljubše aplikacije.

    Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Duster

    Novi Duster – pogonski sklopi
    Novi Duster – multimedija
    Novi Duster – dodatna oprema
    Novi Duster – hybrid
    Slike na spletni strani www.dacia.si so simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

    Odkrijte podobna Dacia vozila

    Sandero
    Sandero
    Sandero Stepway
    Sandero Stepway
    Jogger
    Jogger