DODATNA OPREMA VOZILA DUSTER

Vse, kar potrebujete, da si prilagodite vozilo Duster po vašem okusu in željah.
PRIPRAVLJENI NA PUSTOLOVŠČINO?
Ekskluzivna dodatna oprema InNature, oblikovana in razvita za vas!
Sleep pack
PAKET ZA SPANJE "Sleep Pack"

Paket za spanje "Sleep pack" iz dodatne opreme Dacia InNature je 3-v-1 škatla s zložljivo vzmetnico. Enostavna rešitev za namestitev in odstranitev, omogoča tudi postavitev zložljive mize za prehranjevanje pod zaščitno obrobo zadnjih vrat vašega vozila. V manj kot 2 minutah si lahko v prostorni notranjosti vozila Duster raztegnete zakonsko posteljo z ležiščem, dolgim 190 cm in širokim do 130 cm.
zatemnitvena senčila
Zatemnitvena senčila
Uživajte v mirnem spancu v svojem vozilu Duster s popolno zasebnostjo. Skupaj s paketom za spanje ta komplet zatemnitvenih senčil zagotavlja skoraj popolno temo.
Prtljažnik na strehi
Ekskluzivni Duster prtljažnik na strehi
S strešnimi nosilci iz ponudbe dodatne opreme Dacia InNature prevažajte vso svojo prtljago. Omogoča enostavno pritrditev na modularne strešne nosilce v prečnem položaju ali na prečne strešne nosilce, ki so na voljo kot dodatna oprema. Na strešni prtljažnik lahko naložite do 65 kg prtljage.

Vaš vsakdanji Duster
Dodatki za vas in vašo družino.
Duster - Shark fin aerial
SHARK ANTENA
Dodajte pridih elegance in modernosti s to "Shark" anteno, ki se popolnoma prilega vašemu vozilu in je združljiva z digitalnim zvočnim oddajanjem (DAB). 
Duster - Towbar bicycle rack
Nosilec za kolesa z vlečno kljuko
Z lahkoto, varno in brez kakršnihkoli prilagoditev boste lahko prevažali vsa družinska kolesa, do 3 kolesa in 60 kg.

Sistem dodatkov Youclip
Novi pametni dodatki v slogu Dacia.

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Duster

Novi Duster – pogonski sklopi
Novi Duster – multimedija
Novi Duster – dodatna oprema
Novi Duster – hybrid
Slike na spletni strani www.dacia.si so simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero
Sandero
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger