Duster Extreme

Nova omejena serija

Izstopajte iz množice z novim vozilom Duster Extreme. Ta športni terenec je s svojim inovativnim slogom pripravljen na pustolovščino.
Oprema

Povsem opremljena omejena serija

Dacia Duster Extreme – udobje
Uživajte v optimalnem udobju s samodejno klimatsko napravo, visoko centralno konzolo z naslonom za roko, dvema vhodoma USB zadaj in prostoročno kartico.
Duster Extreme – navigacija
Ostanite povezani preko multimedijskega sistema Media Nav z 20 cm (8”) zaslonom na dotik, vgrajeno navigacijo in zrcaljenjem pametnega telefona za sistema Apple CarPlay™ in Android Auto™.
Duster Extreme – kamera
Spremljajte okolico s kamero z več pogledi in sistemom za nadzor mrtvega kota, ki sta serijsko vgrajena.

Notranjost in zunanjost

Ekskluzivna končna obdelava

Omejena serija Duster Extreme
Notranjost in zunanjost vključujeta oranžne vstavke, ki dajejo omejeni seriji še bolj dinamičen slog.
Omejena serija Duster Extreme
Novi Duster Extreme se ponaša z udobnim oblazinjenjem iz blaga in materiala TEP, ki je poudarjeno z oranžnimi okrasnimi šivi
Omejena serija Duster Extreme
Na voljo je v 7 barvah, vključno z 2 ekskluzivnima odtenkoma: Urban siva in Kaki Lichen. Črna 43 cm (17”) lita platišča Tergan dodajo njegovemu drznemu in sodobnemu dizajnu piko na i


Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Duster

Novi Duster – cene in različice
Novi Duster – zmogljivost
Novi Duster – dodatna oprema
Novi Duster – verzije
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Novi Spring
Sandero
Novi Sandero
Jogger
Novi Jogger