Dacia Duster

Zmogljivost

ECO-G: prihranki

ECO-G 100
Dacia Duster je na voljo z dvogorivnim bencinskim in plinskim (LPG) motorjem Dacia: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2.To pa še ni vse! Je enostaven za uporabo, ima 2 rezervoarja za gorivo – enega za bencin in drugega za plin – ter znatno poveča doseg vožnje novega vozila Dacia Du ster. Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM združuje prihranke in užitek.

Dacia Duster z bencinskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom delcev in skladni z novimi standardi Euro6, združuje udobno vožnjo in večjo skrb za okolje. Z zobatimi jermeni lahko izkoristite prihranke pri stroških rednega vzdrževanja. Zelo pametno!
TCe 90
Vsakodnevna brezskrbnost

Najnovejša generacija 3-valjnega motorja z 90 KM in turbopolnilnikom zagotavlja okolju prijaznejše, tekoče in dinamično doživetje vožnje. Na voljo z 2-kolesnim pogonom in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.
TCe 150 EDC
Užitek v vožnji in udobje

Ta 4-valjni motor s turbopolnilnikom in 150 KM je pri različici z 2-kolesnim pogonom na voljo s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Vrhunsko vozilo, ki zagotavlja tekočo in zabavno vožnjo med celotno potjo.

Učinkovitost in vsestranskost

DCI 115
Ta 4-valjni motor s turbopolnilnikom v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je na voljo z 2- ali 4-kolesnim pogonom. Združuje moč in vsestranskost ter vam pomaga nadzirati porabo goriva. Tudi na daljših poteh!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Duster

Novi Duster – cene in različice
Novi Duster – dodatna oprema
Novi Duster – verzije
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero
Sandero
Jogger
Jogger