Omejena serija Duster Extreme – dizajn

Nova omejena serija Duster Extreme

Izstopajte iz množice z novim vozilom Duster Extreme. Ta športni terenec je s svojim inovativnim slogom pripravljen na pustolovščino.

Oprema

Povsem opremljena omejena serija

dacia duster extreme – udobje

 

Uživajte v optimalnem udobju s samodejno klimatsko napravo, visoko centralno konzolo z naslonom za roko, dvema vhodoma USB zadaj in prostoročno kartico.

Duster Extreme – navigacija

 

Ostanite povezani preko multimedijskega sistema Media Nav z 20 cm (8”) zaslonom na dotik, vgrajeno navigacijo in brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona za sistema Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Duster Extreme – kamera

 

Spremljajte okolico s kamero z več pogledi in sistemom za nadzor mrtvega kota, ki sta serijsko vgrajena.

Omejena serija Duster Extreme
Omejena serija Duster Extreme
Omejena serija Duster Extreme

Notranjost in zunanjost

Ekskluzivna končna obdelava

Omejena serija Duster Extreme

 

Notranjost in zunanjost vključujeta oranžne vstavke, ki dajejo omejeni seriji še bolj dinamičen slog.

Omejena serija Duster Extreme

 

Novi Duster Extreme se ponaša z udobnim oblazinjenjem iz blaga in materiala TEP, ki je poudarjeno z oranžnimi okrasnimi šivi

Omejena serija Duster Extreme

 

Na voljo je v 6 barvah, vključno z 1 ekskluzivnim odtenkom:  Urban Grey. Črna 43 cm (17”) lita platišča Full Black dodajo njegovemu drznemu in sodobnemu dizajnu piko na i.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Duster

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Spring
Novi Spring
že za 19.390 €
Sandero
Sandero
že za 9.990 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem