Ustvarjamo cenovno dostopna vozila

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Filozofija znamke Dacia

Duh znamke Dacia

Zapeljite na brezpotje

Dacia v svetu avtomobilizma izstopa po svoji neobičajni filozofiji. Skrivnost se skriva v našem pragmatičnem pristopu. V vse bolj kompleksnem svetu se osredotočamo na najpomembnejše: nova vozila želimo narediti dostopna čim širšemu krogu ljudi.

NAŠE POSLANSTVO

Znamka Dacia

Najboljše vozilo je tisto, ki izpolnjuje vaše zahteve

Začnemo s tem, kar vam pomeni največ: dolgoročno lastništvo vozila, na katerega se lahko zanesete v vsakem trenutku. Naša vozila so prostorna, robustna in praktična. Opremljena so s preizkušeno in zanesljivo tehnologijo. Na kratko – imajo vse, kar potrebujete, in všečen videz.


Pri družbi Dacia se odločamo za jasne in preproste rešitve, da lahko brezskrbno izberete vozilo in uživate v vožnji z njim.

PO NAJBOLJŠI CENI

Znamka Dacia

Cenovno dostopna vozila in storitve

Naše podjetje vam ponuja najboljše cene. Pri znamki Dacia v nasprotju s tekmeci v industriji že od samega začetka dajemo prednost ceni. Od razvoja do izdelave ter prodaje vozila si na vsakem koraku prizadevamo optimizirati stroške, da plačate samo tisto, kar potrebujete. Izbira znamke Dacia pomeni, da vam pri odločitvi za nakup novega vozila ni treba sklepati kompromisov pri drugih stvareh.

Želite izvedeti več o znamki Dacia?

Zgodba o znamki Dacia

Zgodovina znamke Dacia

Odkrijte več
Dacia – dogodki

Novice o znamki Dacia

Odkrijte več
Dacia v Franciji

Dacia v Sloveniji

Odkrijte več

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem