aktualna ponudba

JOGGER V NARAVI

Lastnike vozil Jogger, ki prisegajo na pustolovščine v naravi, bo razveselila nova dodatna oprema znamke Dacia, ki je bila predstavljena kot del linije dodatne opreme InNature.
vozila Dacia

PAMETNO KAMPIRANJE?vozila Dacia

InNature

EXTREME PODNEVI IN PONOČI

Lastnike vozila Jogger, ki obožujejo pustolovščine v naravi, bo razveselila nova dodatna oprema znamke Dacia, ki je bila lansirana kot del linije dodatne opreme InNature. Nov komplet za spanje le v nekaj minutah spremeni prostorno notranjost vozila Jogger v spalnico za dve osebi. Kampiranje še nikoli ni bilo tako preprosto!
Paket Sleep je prvi dodatek, ki bo uveden na trg v okviru nabora dodatkov z imenom InNature. Na voljo je za model Jogger s katerimkoli paketom opreme in omogoča, da se prostor za potnike v nekaj minutah preobrazi v spalnico. Ta odstranljiva oprema je združljiva z vsemi izvedenkami modela Jogger od samega začetka prodaje. Za njeno namestitev je treba iz 7-sedežne različice najprej odstraniti sedeža v tretji vrsti.

Ko je prtljažnik prekrit z navojnim prekrivalom, je paket skrit očem in Jogger je videti kot običajna različica s petimi sedeži. Domiselna zasnova lesenega zaboja omogoča dostop do 220 litrov velikega prostora za prtljago ne glede na to, ali je postelja zložena ali raztegnjena. Z zaščitnim znakom ozaljšana zložljiva zadnja stranica prostora za prtljago, ko je raztegnjena, lahko služi kot mizica. Oblazinjeno zložljivo ležišče je dolgo 190 cm in široko do 130 cm (med zadnjimi vrati). Višina stropa nad ležiščem je udobna, saj znaša najmanj 60 cm.   
Za dopolnitev paketa Sleep InNature so na voljo še naslednji dodatki:
  • zatemnitvena senčila za vsa okna, ki zagotavljajo temo in intimnost spalnice na kolesih, 
  • poseben šotor, ki se ga lahko domiselno priključi na Jogger z odprtimi prtljažnimi vrati, in tako zagotovi več bivalnega prostora.
ODKRIJTE DODATNO OPREMO INNATURE
Komplet Sleep Pack in druge dodatke InNature je možno kupiti ob naročilu vozila Jogger, lahko pa paket za spanje naročite ločeno kadarkoli kasneje.
jogger extreme
KOMPLET ZA SPANJE
984239528R - kovček
984247351R - ležišče
jogger extreme
ŠOTOR
7717300226 - šotor
jogger extreme
ZATEMNITVENA SENČILA ZA OKNA
771300430 - komplet senčil