ODKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj novi Dacia Sandero s paketi dodatne opreme.      

PAKET ADVENTURE

ZAŠČITA S STILOM
Najboljša naložba, s katero boste zaščitili sopotnike in ohranili vrednost svoje nove Dacia zaščitna in modna oprema. Za trajno zaščito prtljažnega prostora ga opremite z dodatno opremo, ki združuje lep dizajn in robustnost. Obloga praga prtljažnika iz nerjavečega jekla. Zadnji odbijač obložite in zaščitite s priročnim in estetskim pripomočkom, ki je izdelan po meri. S svojim nesvetlečim videzom poskrbi za oblikovalski pečat in obstojnost zadnjega dela vašega avtomobila. Poudarite robusten videz svojega vozila in obenem zaščitite spodnji del vrat.

82 01 736 348 - Zaščita prtljažnika
82 01 735 521 - Spodnje zaščite prednjih in zadnjih vrat


PAKET ELEGANCE

VOŽNJA KOT VIR VESELJA
Preživljanje časa v vozilu je še preprostejše, udobnejše in prijetnejše z izbiro domiselne dodatne opreme, zaradi katere je užitek v vožnji še večji. Naslon za roke na sedežu. Za čim večje udobje lahko nastavite višino in položaj naslona za roke ali ga dvignete. Videz svojega novega vozila lahko prikrojite z zaščitnimi oblogami vratnih pragov, ki jih krasi ime vozila. Preproste za namestitev in vzdrževanje, pa bodo zaščitile vhod v vozilo.

87 70 072 06R - Naslon za roke
77 11 945 453 - Zaščite pragov prednjih vrat Sandero


PAKET SPORT

NA SVOJIH POTEH UŽIVAJTE V POLNI MERI
Z izjemno praktično in varno opremo boste na izletih lahko brez omejitev počeli vse, kar vas veseli. Dober začetek vaših dogodivščin. Naši strešni nosilni pripomočki so zelo priročni in vsakemu nudijo, kar potrebuje za preživljanje prostega časa in za popolno rešitev glede prevažanja. Aluminijasti strešni nosilci so profilirani in se namestijo hitro in preprosto. Povečajo zmogljivost prevoza prtljage in so primerni za namestitev nosilca za kolesa, nosilca za smuči ali strešnega kovčka. S strešnim kovčkom Dacia povečajte nakladalno zmogljivost svojega vozila in se podajte na pot brez kompromisov. Priročen, trpežen in lepega videza: to so kakovostne lastnosti, ki bodo poskrbele za vaše zadovoljstvo. Zagotavlja zaščito z možnostjo zaklepanja s ključem.

82 01 733 990 ali 82 01 733 998 - Strešni nosilci ali strešni nosilci na vzdolžnih nosilcih
77 11 574 056 - Trdostenski strešni kovček

DODATNE INFORMACIJE O PONUDBI
Paketi dodatne opreme so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Dacia do 30.06.2023* oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij o ceni paketa se obrnite na pooblaščenega Dacia serviserja.
*GA Adriatic d.o.o. si pridržuje pravico, da to akcijo podaljša oz. jo predčasno zaključi.