ODKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj novi Dacia Sandero Stepway s paketi dodatne opreme. 

PAKET ADVENTURE

ZAŠČITA S STILOM
Najboljša naložba, s katero boste zaščitili sopotnike in ohranili vrednost svoje nove Dacia zaščitna in modna oprema. Za trajno zaščito prtljažnega prostora ga opremite z dodatno opremo, ki združuje lep dizajn in robustnost. Obloga praga prtljažnika iz nerjavečega jekla. Zadnji odbijač obložite in zaščitite s priročnim in estetskim pripomočkom, ki je izdelan po meri. S svojim nesvetlečim videzom poskrbi za oblikovalski pečat in obstojnost zadnjega dela vašega avtomobila. Poudarite robusten videz svojega vozila in obenem zaščitite spodnji del vrat. 

82 01 736 348 - Zaščita prtljažnika
82 01 735 521 - Spodnje zaščite prednjih in zadnjih vrat

PAKET ELEGANCE

PRILAGODITEV PO MERI
Uživajte v najnovejših tehnologijah, ki vsako vožnjo spremenijo v poseben dogodek, tako za vas kot vaše sopotnike. Brezžični polnilnik za pametni telefon na sredinski konzoli je popolna rešitev za polnjenje prenosnega telefona med vožnjo zgolj z odlaganjem na polnilni podstavek. Povsem udobno in preprosto! Videz svojega novega vozila lahko prikrojite z zaščitnimi oblogami vratnih pragov, ki jih krasi ime vozila. Preproste za namestitev in vzdrževanje, pa bodo zaščitile vhod v vozilo. 

82 01 739 622 - Brezžični polnilnik za pametni telefon
77 11 945 454 - Zaščite pragov prednjih vrat Stepway


PAKET SPORT

OPREMITE SE ZA RAZISKOVANJE
Z izjemno praktično in varno opremo boste na izletih lahko brez omejitev počeli vse, kar vas veseli. Dober začetek vaših dogodivščin. Naši strešni nosilni pripomočki so zelo priročni in vsakemu nudijo, kar potrebuje za preživljanje prostega časa in za popolno rešitev glede prevažanja. S strešnim kovčkom Dacia povečajte nakladalno zmogljivost svojega vozila in se podajte na pot brez kompromisov. Priročen, trpežen in lepega videza: to so kakovostne lastnosti, ki bodo poskrbele za vaše zadovoljstvo. Zagotavlja zaščito z možnostjo zaklepanja s ključem. 

77 11 574 057 - Trdostenski strešni kovček Dacia, 480 litrov 

DODATNE INFORMACIJE O PONUDBI
Paketi dodatne opreme so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Dacia do 30.06.2023* oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij o ceni paketa se obrnite na pooblaščenega Dacia serviserja.
*GA Adriatic d.o.o. si pridržuje pravico, da to akcijo podaljša oz. jo predčasno zaključi.