ODKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj Dacia Duster s paketi dodatne opreme. 

PAKET SPORT

POPOLNA ZAŠČITA
Poudarite pustolovski videz svojega Dusterja in mu dodajte še več značaja. Zaščitite njegovo karoserijo pred odrgninami in v celoti izkoristite življenje na prostem. Stopnice so priročne, saj olajšajo vstop v vozilo in dostop do strehe. Poleg tega ščitijo karoserijo pred manjšimi vsakdanjimi udarci. Strešni nosilci se namestijo hitro in preprosto ter povečajo zmogljivost prevoza prtljage.

PAKET ELEGANCE

VEČ STILA IN UDOBJA
S temi zaščitnimi oblogami vratnih pragov z napisom Duster lahko prikrojite videz vratnih odprtin svojega vozila in jih zaščitite s stilom. Naslon za roke pa predstavlja več udobja med vožnjo in ponuja dodaten odlagalni prostor ter olepša notranji prostor.

PAKET ADVENTURE

PRIPRAVLJENI NA IZLET
Na strehi svojega vozila lahko varno prevažate kolo z pomočjo zmogljivih nosilcev ne glede na cilj potovanja in opremo, ki jo imate. Preprosta namestitev, nalaganje in razlaganje v vsakem vremenu. 

KATALOŠKA ŠTEVILKA: 82 01 709 063 - Strešni nosilci na vzdolžnih nosilcih
KATALOŠKA ŠTEVILKA: 77 11 780 147 - Nosilec za kolo

 
DODATNE INFORMACIJE O PONUDBI
Paketi dodatne opreme so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Dacia do 30.6.2024* oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij o ceni paketa se obrnite na pooblaščenega Dacia serviserja.
 
*GA Adriatic d.o.o. si pridržuje pravico, da to akcijo podaljša oziroma jo predčasno zaključi.