Vzdrževanje vašega vozila Dacia

Vzdrževanje vozila Dacia ne vključuje nepotrebnih dodatkov. 

Ker je vaše vozilo Dacia edinstveno, vam naši strokovnjaki ponujajo prilagojene rešitve in svetovanje po konkurenčnih cenah. Odkrijte naše ponudbe paketov in vzdrževanja!

Vsi naši paketi vzdrževanja

Izberite paket, ki vam je všeč

V naši mreži Dacia vam ponujamo strokovno znanje s prilagojenimi paketi, ki vključujejo jamstvo za nadomestne dele in delo – ne glede na starost vašega vozila Dacia.

Dacia – servis

SERVIS

Izkoristite prednosti strokovnega znanja mreže Dacia in zagotovite, da je vaše vozilo vedno v povsem brezhibnem stanju. Izvajanje načrtovanega servisiranja je zagotovilo za vašo varnost.

 

Dacia – pnevmatike

PNEVMATIKE

Zelo pomembno je, da preverjate pnevmatike, saj s tem zagotovite svojo varnost in varnost potnikov. Naši strokovnjaki v mreži Dacia bodo pregledali stanje pnevmatik in preverili stopnjo njihove obrabe. 

Dacia – klimatska naprava

KLIMATSKA NAPRAVA

Učinkovita klimatska naprava zagotavlja prijetno in zdravo ter povsem varno vožnjo za vse potnike. Sistem klimatske naprave v vašem vozilu Dacia je treba vzdrževati. 

 

 

Dacia – zavore

ZAVORE

Vozite brezskrbno zahvaljujoč pregledom kakovosti, ki jih izvajajo naši strokovnjaki, ter pravočasni zamenjavi zavornih ploščic in kolutov.

 

 

Dacia – amortizerji

AMORTIZERJI

Z ohranjanjem amortizerjev v dobrem stanju optimizirate lego vozila Dacia na cesti. Zagotavljajo učinkovito lego na cesti in varnost v vseh voznih razmerah.

 

 

Dacia – zobati jermen

JERMEN RAZDELILNEGA SISTEMA

Jermen razdelilnega sistema (Zobati jermen) zagotavlja popolno časovno usklajenost motorja. Z našimi paketi se izognete neprijetnim presenečenjem.

Dacia – vžigalni sistem

VŽIGALNI SISTEM

Akumulatorji znamke Dacia omogočajo delovanje vseh električnih in elektronskih komponent vašega vozila.

 

 

 

Dacia – brisalci vetrobranskega stekla

BRISALCI VETROBRANSKEGA STEKLA

Uživajte v udobni vožnji z našimi brisalci, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Zagotavljamo vam, da bodo vedno delovali brezhibno.

 

*Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Pojdite še korak dlje

Poprodajne storitve – tehnični pregled

Tehnični pregled

Odkrijte naše storitve
Poprodajne storitve Dacia – storitve pomoči

Jamstvo, pomoč in zavarovanje

Izvedite več o naših Dacia storitvah

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem