Znamka Dacia v Sloveniji

Dacia v Sloveniji, kot avtomobilska znamka Skupine Renault, je bila slovenskemu trgu predstavljena februarja 2005 z modelom Logan.

DACIA V SLOVENIJI

DACIA V SLOVENIJI

Dacia, leta 2005 še sveža avtomobilska znamka Skupine Renault, se je slovenskemu trgu predstavila februarja 2005 z modelom Logan. Z njim je Dacia v vsej Evropi nemudoma postala sinonim za najugodnejši nakup zanesljivega vozila oziroma za največ avtomobila za svoj denar. Vozila pod blagovno znamko Dacia so zasnovana pri Renaultu na osnovi bogatih tehnoloških izkušenj Renaultovega tehnološkega centra. Cenovno ugodnost teh vozil zagotavlja vgrajevanje preverjenih obstoječih mehanskih sklopov iz zveze Renault-Nissan.

 

Čeprav so bili prvi modeli na konstrukcijski osnovi X90 (Logan) sprva namenjeni predvsem razvijajočim se avtomobilskim trgom, so hitro postali uspešni tudi na najbolj zahtevnih trgih Zahodne Evrope.

ZNAMKA, KI SI JO LJUDJE ŽELIJO

ZNAMKA, KI SI JO LJUDJE ŽELIJO

Dacia se je pod vodstvom Renaulta razvila v znamko, ki kupcem ponuja zares veliko avtomobila za sprejemljivo vsoto denarja. Najpomembnejšo novost je prinesel januar 2018, ko smo na slovenskem trgu začeli prodajati Dacia Duster – ikonični avtomobil, ki je Dacio dokončno postavil na zemljevid znamk, ki si jih ljudje resnično želijo.

Prijavite se na e-novice

Zaveze znamke Dacia

Dacia, pameten nakup po najboljši ceni.

NAJBOLJŠA CENA

NAJBOLJŠA CENA

Vozila Dacia zahvaljujoč optimiziranim programom vzdrževanja in motorjem z učinkovito porabo goriva zagotavljajo konkurenčne stroške uporabe s cenami daleč pred vso konkurenco.

 

In ker imamo vsi različna pričakovanja, so vozila Dacia opremljena samo z osnovnimi funkcijami brez nepotrebnih dodatkov, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam.

PROSTORNA NOTRANJOST

PROSTORNA NOTRANJOST

Vozila Dacia ponujajo prostorno in udobno notranjost, ki je edinstvena in cenovno dostopna.​

 

Praktičen in modularen prostor za potnike lahko sprejme od 2 do 7 potnikov, odvisno od modela in konfiguracije, hkrati pa je na voljo izjemno prostoren prtljažnik za enostavno prevažanje prtljage in večjih predmetov.

ZANESLJIVOST V VSEH RAZMERAH

ZANESLJIVOST V VSEH RAZMERAH

Dacia, znamka Skupine Renault, se zanaša na dokazano učinkovite tehnične rešitve za razvoj zanesljivih in robustnih vozil.

 

Ne glede na teren ali vremenske razmere se lahko vedno zanesete na njihovo vzdržljivost. Zato vam Dacia ponuja jamstvo, ki velja tri leta ali 100.000 kilometrov.

Odkrijte več

Ponudba vozil Dacia

Znamka Dacia

Več informacij
Dacia – vrednote

Filozofija znamke Dacia

Več informacij
Dacia – dogodki

Novice znamke Dacia

Več informacij

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem